Om os

Det handler i sin enkelthed om smag og at løfte din forretning.

Vi tilbyder et bredt sortiment inden for alle former for kød, fisk, brød og kolonial – naturligvis også økologisk, hvis det ønskes. Er du på jagt efter noget »særligt«, vil vi elske at hjælpe dig gennem vores store netværk af fødevareproducenter i hele verden.

 

Vi elsker god mad og vores nysgerrighed gør, at vi finder specialiteter der er unikke – og som kun fås hos Kochens. Det er vores mål, at du som kunde hos Kochens altid møder en kompetent, innovativ og fleksibel samarbejdspartner. Vi ansætter de bedste fra branchen, fagligt kompetent personale, således du altid vil opleve en saglig og professionel tilgang til din forretning.

Vi er en moderne fødevarevirksomhed, der lever og ånder for den gode smag og den tætte kontakt med vores kunder.

Vores kunder er primært cafeer, restauranter, kantiner og konferencecentre, og ingen kunder er hverken for store eller for små.

 

Vi er beliggende i Odense – altså centralt i Danmark. Vores centrale beliggenhed gør, at vi kan levere i hele landet.

Kochens har eksisteret siden 2011, hvor virksomheden blev startet af vores direktør Ruben Kochen, som også ligger navn til virksomheden. Fra starten har Kochens oplevet et stort behov fra kunder om at få en grossist med gængse kvalitetsvarer suppleret med spændende kvalitetsvarer fra hele verden – og selvfølgelig til den rigtige pris.

Vores mission er at være din fortrukne samarbejdspartner – mere end »bare« en leverandør.

 

Vi er ekstremt løsningsorienterede – og elsker at gå på jagt i den store verden efter nye produkter til dig. Vi ønsker at være hele cateringsbranchens foretrukne samarbejdspartner, og vi ønsker et samarbejde med dig.